Tarieven

Het tarief is € 65,00 per behandeling.
Alle behandelingen duren inclusief voor- en nagesprek ongeveer 60 minuten.
De eerste behandeling duurt iets langer, tijdens een intakegesprek gaan we in op eventuele klachten en je verwachting. Naar aanleiding van deze intake wordt bepaald welke massagevorm wordt toegepast.

Ik ben lid van de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten. In veel gevallen komen de consulten voor massagetherapie (natuurgeneeskundig consult) geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking via je aanvullende zorgverzekering. Kijk op de site van de VNT of jouw verzekering er ook bij staat, of controleer je polisvoorwaarden.

Zorgverzekeraar CZ heeft besloten / aangegeven dat massage therapie vanaf 2019 NIET meer vergoed wordt. Mocht je bij CZ verzekerd zijn en overwegen massage therapie te willen (blijven) ondergaan dan is het verstandig naar een andere zorgaanbieder te kijken.

Stoelmassage:
20-25 minuten € 22,50 (komt niet voor vergoeding in aanmerking via zorgverzekering)
Bedrijven die geïnteresseerd zijn in stoelmassage op de werkplek, kunnen contact opnemen voor een op maat gemaakte offerte.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders worden ze in rekening gebracht.

Voortvloeiend uit de aansluiting bij de VNT beroepsvereniging ben ik aangesloten bij het RBCZ; Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en het daaraan verbonden TCZ; Tuchtrecht Complementaire zorg. Voor meer informatie zie de website van het RBCZ. De geschillencommissie wordt georganiseerd vanuit de SCAG.

Per 1 mei 2018 is de nieuwe privacyverklaring van kracht.

 

Alle tarieven zijn geldig tot 1 juli 2019